bilförsäljning, bilverkstad och bilvård. Försäljning av bilar, reparation av bilar bilmekaniker malmö, bilvård malmö

Sälj din bil via oss!

Bilförmedling är något vi brinner för. Att avsluta en affär och se leendet på kundens hjärta är vårat mål för en bilförmedling.

Men för att åstadkomma det har vi paketerat en tjänst som du som kund inte kan tacka nej till när du vill sälja din bil via en bilförmedling. En paketering som underlättar din vardag samtidigt som du får över mer pengar efter bilförmedlingen.

Det vanligaste en bilförmedlare kan erbjuda dig när du vill sälja bilen hos de är att dem tar över försäljningen endast.

Men det man inte tänker på är att det inte blir någon skillnad från att sälja bilen privat.

Vi säljer bilen snabbt!

Everything you need to build an amazing dealership website.

Vår starka sida är bilförmedling. Inte vilken bilförmedling som helst utan på dina villkor. Det vi är bra på är att lägga kunden i centrum och se vad för behov som behöver tillfredställas. Nu blir det allt mer och mer bilförmedling på marknaden. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort

  Vi tar hand om allt, från början till slut.

  Efter vi kommit överens om att förmedla din bil skriver vi avtal om förmedling. Vi kontrollerar om det redan finns förfrågningar som motsvarar din bil samt lägger omgående ut den på vår webbsida.

  Du kan fortsätta att köra med din bil ända fram till försäljningen – förutom när vi måste visa den för seriösa spekulanter.

   

  När vi tar in en bil till försäljning fotograferas och dokumenteras den noga.

  Det är viktigt att vi har all information om bilen så vi kan besvara frågor till spekulanter.

  För att göra ditt beslut ännu enklare så tar vi hand om all kontakt med potentiella spekulanter, samt att vi sköter alla förhandlingar och avslut.

  Generellt sett så finns det stor chans att du får mer betalt för din bil genom oss än genom en mer traditionell handlare.

  Det är därför man anlitar experter som oss!