bilförsäljning, bilverkstad och bilvård. Försäljning av bilar, reparation av bilar bilmekaniker malmö, bilvård malmö
Välkommen till

BIL O MERA SYD AB

BIL O MERA SYD AB är en bilhandlare som enbart koncentrerar sig på begagnade bilar och erbjuder tjänster som däckservice, bilverkstad, oljeservice, bilförmedling, bilfärsljning. Företaget har skapat en konsumentinriktad affärsmodell, varav en väsentlig del är integrerade tjänster som är kopplade till bilförsäljning. Vår fokus ligger på kundtillfredsställelse och konkurrenskraftig priser.

Bilförsäljning, bilförmedling, bilservice, bilverkstad, oljeservice, döckservice

Vi har en stark och lönsam tillväxthistoria som uteslutande baserats på organisk expansion. Vi är ledande när det kommer till begagnade bilar och i Skåne. Vi vill erbjuda en kundfokuserad verksamhetsmodell och ett brett utbud av begagnade bilar till konkurrenskraftiga priser.

 

Att köpa bil hos oss är enkelt och många väljer oss idag p.g.a. våra förmånliga priser och vår kvalitet. Våra professionella säljare utgår alltid från dig som kund och vårt mål är att lyckas leverera ett fordon efter just dina behov.

 

Att vi älskar det vi gör, märks och avspeglar sig hos våra medarbetare och i vår kundnöjdheten. Vi satsar på fordon med god historik och köper därför främst fordon från leasingbolag och nybilsåterförsäljare.

Alla bilmärken

Vi köper och säljer begagnade personbilar i alla prisklasser och är måna om att du som kund ska bli nöjd med din nya bil.

KUNDSERVICE

För bästa service och presentation av fordonet, ring alltid före visning.

GARANTI

Vi erbjuder alltid garantier för alla våra kunder så att du som und blir nöjd med ditt köp.

FINANSIERING

Vill du ha hjälp med att finansiera ditt bilköp så hjälper vi er med det genom våra samarbetspartners Santander Consumer Bank eller My Money