Du har med största sannolikhet kommit hit på rekommendation. Genom en glad och nöjd vän!

Bilförsäljning, bilförmedling, bilservice, bilverkstad, oljeservice, döckservice

Vi brinner för bilar i alla former! Genom vårt bil intresse och hantverksmässiga noggrannhet har vi skapat nära samarbeten. Våra kunder är bilägare med höga krav. Har du höga krav på utfört arbete? Då har du kommit rätt, vi har behandlat bilar i flera år! Vi kan garantera att du åker härifrån med skinande blank bil och ett leende på läpparna!

 

Säkert vill du köra en bil som är snygg och välskött. Men ännu viktigare är kanske att bilen inte tappar så mycket i värde. Oavsett om bilen bara behöver en utvändig handtvätt eller en total sanering, kan du lita på att den är i goda händer.

 

Med en genomtänkt och proffsig bilvård håller du bilen i nyskick betydligt längre än annars. Vi kan hjälpa dig vid enskilda tillfällen, till exempel om du har problem med bilens lack, läder eller textil, eller kanske bara vill fräscha upp bilen. Men vi kan också sätta ihop ett program med återkommande insatser som skyddar bilen, kanske till och med ökar värdet på den. Det gynnar också miljön: mindre slit och släng och mindre behov av rengöring.

När du lämnar in din bil hos oss på vår bilverkstad i Malmö kan du känna dig trygg med att din bil hamnar i säkra händer.

Bred kunskap och modern utrustning för att utföra de flesta arbeten på din bil. Bland annat har vi tillgång till tekniskt datastöd med information om fordonselektronik, serviceintervaller och mycket mer.

Vi utför även arbeten och byte av Avgassystem, Kylare, Stötdämpare, Byta bilbatteri, Motorvärmare, montera dragkrok, Släcka servicelampa, Växellåda. Startmotor, Generator samt övriga arbeten.

Vi är experter inom bilar!

Boka tid idag!

  Öppettider
  • Måndag 9:00 - 18:00
  • Tisdag 9:00 - 18:00
  • Onsdag 9:00 - 18:00
  • Torsdag 9:00 - 18:00
  • Fredag 9:00 - 18:00
  • Lördag 9:00 - 16:00
  • Söndag Stängt